Consultancy Services

Op basis van onze brede en diepgaande ervaring begeleiden we onze klanten in de keuze om reeds bewezen out-of-the-box oplossingen of om eerder aangepaste en op maat gemaakte oplossingen te gebruiken voor hun specifieke wensen en behoeften.

Interim Management

Pragmatisch – Doelgericht – Loyaal – Result Driven
Dat zijn de kernwoorden die onze aanpak het best beschrijven.

System architecture solutions

Uw organisatie dynamischer en flexibeler maken door middel van een doordachte IT architectuur

Compulabo, IT supports you

  • IT = Engels voor “het”.  Vrij vertaald: “Compulabo, je kan er op steunen”
  • IT = Afkorting voor “Information Technology”. Vrij vertaald: “Compulabo, informatica waarop je organisatie kan steunen.
Dat is ook waar we voor staan: informatica,  advies, diensten, oplossingen en tools die je helpen om sneller en beter te doen wat je wil doen!
Laat ons uw gebruikers kennis maken met de voordelen van een goed uitgedachte en ingerichte informatica-omgeving die zorgt voor de juiste ondersteuning.  Productievere medewerkers helpen u bouwen aan de toekomst van uw organisatie.

Ons advies, uw technologisch pad naar een competitieve toekomst

Consultancy Services

Een andere kijk op IT kan je helpen om het verschil te maken.

MEER INFO

Interim managment

Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging, een belangrijk nieuw project, een uitdaging in change management: doe een beroep op onze expertise

MEER DETAILS

Hosting & Web Design

Website, webshop, tablet of smartphone apps…  Profileer je organisatie en maak doordacht gebruik van alle online middelen die ter beschikking staan.

MEER DETAILS

Infrastructure Design & maintenance solutions

We helpen organisaties ook bij het uitwerken, opzetten en onderhouden van hun serverpark, desktops en notebooks, netwerkinfrastructuur, enz.

MEER DETAILS

System Architecture Solutions

Kiezen is moeilijk: zelf een datacenter inrichten, een Tier3 datacenter kiezen of gewoon een cloud oplossing?  Wat is de beste keuze en hoe richt je dit best in?   We helpen je graag om je organisatie dynamischer en flexibeler te maken door middel van een doordachte IT architectuur

MEER DETAILS

Over Ons

Compulabo is sinds 2005 actief in de IT sector.  We geven niet alleen IT advies maar nemen voor wie dat wenst ook de volledige implementatie en het onderhoud van je volledige IT landschap voor onze rekening.  Compulabo helpt je graag om je bedrijf klaar te stomen voor de opportuniteiten die zich vandaag en morgen aanbieden.

Onze aanpak

We zijn mensen uit de praktijk en staan dan ook met onze twee voeten op de grond.  Duidelijke afspraken, een concrete aanpak en een nauw overleg met onze klanten hebben er steeds voor gezorgd dat de vooropgestelde doelstellingen behaald of zelfs overtroffen werden.  We vertrekken niet van uit de technologie, maar gebruiken graag de gepaste technologie voor de business case die voorligt.

Waarom voor ons kiezen?

Je bent op zoek naar een partner die naar je luistert, die samen met jou of je medewerkers een geschikte oplossing uitwerkt en die ook helpt implementeren?  Je zoek een partij die niet met dure woorden goochelt maar wel pragmatisch de zaken aanpakt?  Contacteer ons vandaag nog en ondervind zelf hoe we uw project aanpakken.

MEER DETAILS

"Bezorg ons je feedback."

Jouw naam hier?
We laten onze klanten graag zelf aan het woord.  Bezorg ons jouw mening over Compulabo zodat we deze hier kunnen delen.