Build your company on the technology of the new era.

Flexibiliteit. Een steeds sneller evoluerende markt. De jeugd van vandaag, uw klanten van morgen.

Uitdaging genoeg voor iedere ondernemer.

Compulabo helpt je graag om je bedrijf klaar te stomen voor de opportuniteiten die zich vandaag en morgen aanbieden.

Wie we zijn

Compulabo B.V.B.A. is een vennootschap opgericht in 2005 door mezelf, Laurens Behaeghe en mijn echtgenote, Trui Verstraete. Het was een logische stap om de activiteiten die we in 1995 in bijberoep opgestart hadden, verder te laten groeien.  Het is dank zij het vertrouwen van onze klanten dat we ook zijn blijven groeien en vandaag nog steeds verder groeien.

2005
Oprichting Compulabo B.V.B.A.
Een belangrijke stap voor ons, maar ook een teken naar onze trouwe klanten toe dat we een betrouwbare partner willen zijn, klaar om te investeren in groei.
2010
Open Source!
Het was toen nog “not done”, nu algemeen aanvaard: het werken met OpenSource in een industrieel bedrijf.  In 2010 hielpen we een bedrijf in de grafische sector met het ontwerpen, inrichten en opleveren van een document generatie en management systeem en dit volledig op basis van Open Source.  Het was in die periode nog pionierswerk om met Linux, Java, GhostScript, iText, MySQL databases maar ook no-sql databases als MongoDB te werken.    Het resultaat was een omgeving om op basis van XML bestanden documenten te genereren in PostScrip of PDF, af te drukken, op te slaan in een archief en via een portaal ter beschikking te stellen aan eindgebruikers, klanten van grote organisaties uit de industrie, de financiële sector, de verzekeringssector, enz.
2014
ITIL!
2016
IT Management!

sign

Hotline

0477/724 212

Je kan ons op dit nummer bellen, iedere werkdag tussen 08u00 en 20u00

"Bezorg ons je feedback."

Jouw naam hier?
We laten onze klanten graag zelf aan het woord.  Bezorg ons jouw mening over Compulabo zodat we deze hier kunnen delen.